Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/r56309filt/public_html/system/database/mysql.php on line 6
AO 007P+R- Purificator apa clasic cu 7 filtre
Coş cumpărături
0 obiecte
 

AO 007P+R- Purificator apa clasic cu 7 filtre

AO 007P+R- Purificator apa clasic cu 7 filtre
Click pentru mărire
Preţ: 1.860,00RON
Stoc: În Stoc
Model: AO 007P+R- Purificator apa clasic cu 7 filtre
Rating Mediu: Fără Rating

AO 007P +R - Purificator apa clasic cu 7 filtre

          Sistem de purificare apa tip RO cu 7 trepte de filtrare a apei cu pompa de inalta presiune. Este unul dintre cele mai complexe sisteme de purificare a apei cu cele mai bune rezultate la testele fizice, chimice si microbiologice. Daca filtrele de apa sunt schimbate la timp, garantia calitatii apei este pe toata durata de functionare a sistemului. Este recomandat pentru purificarea apei de la retea. Produce apa plata in limita a 190 litri/zi. Apa potabila produsa poate fi folosita atat pentru consumul cotidian cat si pentru prepararea hranei, ceaiului, cafelei, dulceturi, compoturi, porumb fiert, muraturi etc. Va scuteste de transportul zilnic a bidoanelor de apa atat ca efort, timp, cat si financiar. 40 de litri de apa plata produsa la dumneavoastra acasa cu acest sistem, va costa aprox. 1 leu 

Componente filtrante

1.      Filtru apa pt. sedimente de 5 microni (CA06). Acesta retine toate sedimentele: noroiul, vegetatia, parazitii si alte componente mai mari de 5 microni existente pe tevile de alimentare cu apa. Este un filtru de apa tampon ce trebuie schimbat la un interval de 3-6 luni. Pentru detalii si comenzi (de rezerva).

2.      Filtru apa cu carbune activ (CA08). Acest filtru de apa este “responsabil” cu gustul si mirosul apei. Retine clorul, materiile organice, trihalometani, pesticide, gaze dizolvate etc. Acest filtru se schimba la max. 6 luni. Pentru detalii si comenzi (de rezerva).

3.      Filtru apa pt sedimente de 1 micron (CA07). Acest filtru de apa retine impuritatile mai mari de 1 micron. Este un filtru apa tampon ce protejeaza filtrul osmotic si asigura o apa limpede si curata pentru restul proceselor de filtrare. Acest filtru se schimba la max. 6 luni. Pentru detalii si comenzi (de rezerva).

4.      Filtrul apa osmotic sau membrana de osmoza inversa (RM11). Acesta este cel mai important filtru de apa aflat in procesul de purificare a apei. Retine impuritati fizice, chimice si microbiologice in limita a 0,0001 microni. Este un filtru apa fabricat in SUA si este certificat de organismul international NSF( National Sanitation Foundation) fondat in 1944 la Universitatea din Michigan. Acest filtru asigura puritatea apei. Se schimba la un interval de 2-3 ani. Pentru detalii si comenzi (de rezerva).   

5.      Filtrul apa post carbon sau filtrul de gust (CA01). Acest filtru de apa finiseaza gustul apei. Avand in vedere ca apa potabila pura este stocata in vasul tampon de 12 litri, producatorul a gasit de cuviinta sa monteze acest filtru dupa iesirea apei din vasul de stocare. Prin aceasta, se realizeaza o “revigorare” a apei atat la nivel de gust si miros cat si la nivel structural. Se schimba la max. 12 luni. Pentru detalii si comenzi (de rezerva).

6.      Filtru apa mineral sau mineralizator (CA17). Inca nu sa inventat un sistem de purificare a apei selectiv - sa retina doar ce nu e bun si sa lase in apa mineralele. Avand in vedere ca purificarea apei prin osmoza inversa presupune aducerea apei aproape de formula initiala (H2O) si ca unele teorii sustin ca apa trebuie sa contina anumite saruri (minerale), filtrul mineral vine sa repare acest neajuns. Practic, prin adaugarea unui astfel de filtru la sistemul dvs. apa va fi imbogatita cu mineralele necesare consumului cotidian dupa ce aceasta a fost purificata prin osmoza inversa. Apa rezultata este o apa potabila pura si mineralizata.Filtrele minerale trebuie sa fie intotdeauna transparente. Se schimba la maxim 24 luni. Pentru detalii si comenzi (de rezerva)

7.     Filtrul ap UV sau sistemul de sterilizare cu lampa UV (UV1A). Acest sistem purifica apa din punct de vedere microbiologic. Avand in vedere ca pana acum apa a fost filtrata doar de impuritati fizice si chimice, sterilizatorul cu UV defineste calitatea apei plate prin purificarea microbiologica (este acelasi lucru cu mentiunea – apa microbiologic pura – aflata pe apa imbuteliata).Filtrarea apei cu UV anihileaza 99% virusii bacteriile si parazitii prezenti in apa. Practic, prin expunerea apei la lumina UV microorganismele prezente in apa sunt distruse, ele nemaiputandu-se dezvolta ulterior. Sistemul de sterilizare foloseste o lampa speciala cu UV care se schimba la max. 12 luni. Pentru detalii si comenzi (de rezerva)  

 

Nota:

 

 

Sistemul de purificare a apei de pe prezenta pagina are deja montate filtrele de apa prezentate mai sus. Producatorul poate da doar o limita maxima de utilizare. Perioada de schimb a filtrelor este variabila, in functie de calitatea apei pe care o purificati.

 Componente tehnice

Cadru metalic ergonomic cu posibilitate de asezare atat pe perete cat si pe pardoseala. Acesta confera o buna organizare a filtrelor interioare si a tuturor componentelor.

-  Senzor de joasa presiune ce sesizeaza prezenta apei la retea si comanda pornirea pompei. Acest sensor protejeaza pompa sa nu mearga in gol daca apa de la retea se opreste.

Senzor de inalta presiune ce sesizeaza umplerea rezervorului si opreste pompa pentru a nu merge continuu.

Restrictor de debit pentru a economisi apa folosita in spalarea filtrelor.

Pompa de presiune. Aceasta asigura o buna functionare a sistemului chiar daca apa de la retea are presiune joasa. Pompa are sistem de prindere cu amortizoare pentru a nu produce zgomot sau vibratii in timpul functionarii.

-  Baterie separata pentru apa purificata. Aceasta se monteaza pe chiuveta si este racordata direct la sistemul de purificare a apei. O puteti folosi ori de cate ori aveti nevoie de apa purificata.

Rezervor sub presiune. Rezervorul din otel alimentar stocheaza si pastreaza apa purificata in limita a 10-12 litri.

-  Trusa de fitinguri necesare montajului. Aceasta contine furtun de racord, adaptor de ½ pentru legatura la retea, adaptor pentru teava de scurgere, si cheie pentru filtre. Practic, pentru a pune in functiune sistemul de purificare nu aveti nevoie decat de cateva scule. Restul componentelor sunt incluse in cutie.

 

Ne deosebim fata de concurenta datorita urmatoarelor aspecte importante:

Cadrul metalic ergonomic. Aranjamentul filtrelor componentelor si a pompei este ergonomic, intr-un volum cat mai restrans.

-  Cele 3 filtre de jos au carcase cu 2 garnituri. In acest fel, sunteti protejati de eventualele inundatii.

Folosim doar conexiuni fixe (prin infiletare). Nu folosim conexiuni rapide deoarece sunt nesigure si pot cauza inundatii. Pentru detalii vizualizati poza cu conexiuni din galerie.

 

Consumabile (daca doriti sa comandati filtre de rezerva): CA 01, CA 06, CA 07, CA 08, RM 11, CA 17, dupa comandarea acestui sistem de filtrare, intrati pe aceasi pagina in "Produse asociate" sau in Categoria "Consumabile, carcase, filtre"(http://filtrarea-apei.ro/index.php?route=product/category&path=45).


Oferta speciala la comenzile online.

 

Daca achizitionati acest produs primiti in plus fata de cele prezentate mai sus urmatoarele:   

     -      Filtre consumabile pentru o perioada de folosinta medie de 2 ani. Acest lucru inseamna inca 3 seturi de filtre (9 bucati) ce se schimba la 6 luni si un filtru ce se schimba la 1 an. Total 10 filtre – 250 lei (dvs. le primiti gratuit).


Total avantaj 250 lei.

 


 

 

* Promotie valabila in limita stocului disponibil.

Nota: Preturile contin TVA

 

Scrieţi Recenzie
Numele dumneavoastră:


Recenzia dumneavoastră: Notă: HTML nu este interpretat!

Rating: Rău            Bun

Introduceţi codul în căsuţa de mai jos:

AO 007P+R- Purificator apa clasic cu 7 filtre
Click pentru mărire
AO 007P+R- Purificator apa clasic cu 7 filtre
Click pentru mărire
AO 007P+R- Purificator apa clasic cu 7 filtre
Click pentru mărire
AO 007P+R- Purificator apa clasic cu 7 filtre
Click pentru mărire
AO 007P+R- Purificator apa clasic cu 7 filtre
Click pentru mărire
AO 007P+R- Purificator apa clasic cu 7 filtre
Click pentru mărire
AO 007P+R- Purificator apa clasic cu 7 filtre
Click pentru mărire
AO 007P+R- Purificator apa clasic cu 7 filtre
Click pentru mărire
(UA-37259864-1)