Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/r56309filt/public_html/system/database/mysql.php on line 6
Dedurizator apa PUR 80T Compact
Coş cumpărături
0 obiecte
 

Dedurizator apa PUR 80T Compact

Dedurizator apa PUR 80T Compact
Click pentru mărire
Preţ: 3.360,00RON
Stoc: În Stoc
Model: PUR 80T Compact
Rating Mediu: Fără Rating

Dedurizator apa PUR 80T Compact 

Informatii despre apa - dedurizarea apei:

      Dedurizatoarele de apa automate sunt destinate reducerii duritatii apei prin eliminarea ionilor de calciu si magneziu din apa. Principiul de functionare al acestor echipamente se bazeaza pe proprietatea rasinilor cationice de a retine ionii de calciu si magneziu din apa dura. Acest lucru se datoreaza ionilor de natriu luati din sarea pastilata. Ionilor de natriu  au rolul de a fixa ionii de calciu si magneziu pe rasina cationica astfel incat, la iesire apa sa fie dedurizata (fara acesti ioni care dau duritate apei). Cand rasina se satureaza, are loc procesul de spalare inversa si regenerare. Apa dedurizata nu are gust sarat. 

Dedurizatoarele de apa Puri Optima (PUR) au urmatoarelor calitati:

- au un rezervor de sare mare (xxl) tocmai pentru a interveni cat mai rar. In functie de particularitatile setarilor, rezervorul de sare poate fi utilizat 1-2 luni fara a fi alimentat.

- sunt echipate cu valva electronica automata. Astfel aceste dedurizatoare de apa nu au nevoie de supraveghere sau interventii periodice. Practic, odata montat si programat, dedurizatorul de apa functioneaza fara probleme. Singura grija este ca acesta sa aiba in permanenta curent electric si sare pastilata in rezervor. In cazul in care acestea lipsesc, (fie unul, fie amandoua), dedurizatorul de apa nu se defecteaza si nici nu intrerupe alimentarea consumatorilor cu apa. Apa de la intrare va fi aceeasi ca cea de la iesire pana la remedierea neajunsurilor. 

- sunt construite din materiale robuste, rezistente in timp ca forma si structura. Setarile sunt simple si pot fi facute de orice persoana deoarece instructiunile sunt traduse in limba romana si sunt completate cu imagini de referinta pentru fiecare comanda (fiecare buton apasat). 

- dedurizatoarele sunt prevazute cu contor de timp, astfel incat regenerarea sa se faca intotdeauna noaptea (de ex. la ora 1) pentru ca la acea ora nu exista consum si nici nu deranjeaza.

- sunt foarte silentioase. Nu produc zgomot. Montat chiar si in bucatarie, nu-i simtiti prezenta.

- tensiunea de lucru este mica (12V) astfel incat se realizeaza o economie substantiala de energie electrica si reducerea riscului de electrocutare, scurt circuit, incendiu etc. 

          Dedurizatoarele de apa PUR ofera posibilitatea reglarii duritatii apei la iesire. Este stiut faptul ca apa nu trebuie sa fie lipsita total de calciu si magneziu. Stasul in acest domeniu impune o duritate de minim 5 grade germane. Majoritatea dedurizatoarelor existente pe piata nu au aceasta posibilitate de reglare ceea ce duce la o dedurizare totala a apei, neconforma. 

    Experienta noastra de furnizori de solutii fiabile pentru tratarea apei/raportate la nivelul de trai din Romania ne recomanda ca fiind cei mai buni furnizori in acest domeniu. 

    Cumparand de la noi, primiti odata cu produsul comandat si intreaga munca de alegere si selectie de pe piata globala a echipei noastre, asigurandu-va ca ati facut cea mai buna alegere. 

Caracteristici tehnice dedurizator de apa:

Debit maxim 2,4 mc/h
Volum de rasina 25 Litri
Consum sare/ciclu de regenerare 3,5 kg
Conexiuni de racord apa 1” tol
Conexiuni de racord spalare ¾ toli
Presiunea de lucru 2-6 bari
Temperatura de lucru 5-40°C
Tensiune de alimentare 220V – 50Hz
Tensiunea de lucru 12 V-50 Hz
Duritate recomandata pana la 40 grade Germane la un consum casnic de 0,5mc/zi
Dimensiuni A/B/C

Greutate       - 37 Kg
1150mm/350mm/570mm

Nota: Pretul contine TVA

 

Scrieţi Recenzie
Numele dumneavoastră:


Recenzia dumneavoastră: Notă: HTML nu este interpretat!

Rating: Rău            Bun

Introduceţi codul în căsuţa de mai jos:

Dedurizator apa PUR 80T Compact
Click pentru mărire
Dedurizator apa PUR 80T Compact
Click pentru mărire
Dedurizator apa PUR 80T Compact
Click pentru mărire
Dedurizator apa PUR 80T Compact
Click pentru mărire
Dedurizator apa PUR 80T Compact
Click pentru mărire
Dedurizator apa PUR 80T Compact
Click pentru mărire
(UA-37259864-1)