Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/r56309filt/public_html/system/database/mysql.php on line 6
Livrarea $ Garantie
Coş cumpărături
0 obiecte
 

Livrarea $ Garantie

 

Livrare & Garantie

     Dupa ce ati facut comanda veti fi contactat(a) telefonic de unul din consultantii nostri pentru confirmare.

     Daca nu ati fost contactat(a) in max 48 ore, inseamna ca nu nu ati completat toate campurile formularului de comanda (sau le-ati completat incorect) si comanda dumneavoastra nu a fost validata, deci nu a fost transmisa. In aceasta situatie este indicat sa contactati firma telefonic.

    Daca in urma comenzii dumneavoastra primiti pe adresa de e-mail un formular de confirmare a comenzii, acest lucru nu garanteaza 100% primirea comenzii. Formularul primit de dumneavoastra este generat automat de sistemul informatic chiar daca formularul de comanda nu a fost completat corect.

     O comanda este valida doar dupa discutia telefonica cu unul din consultantii nostri. 

     Daca totul este ok atunci comanda dumneavoastra va merge la depozit pentru ambalare si expediere.

 

    Marfa va fi livrata printr-o firma de curierat rapid (ex. Fan Courier). 

    Dumneavoastra veti primi marfa in 2-5 zile lucratoare de la confirmarea comenzii astfel:

 

Program receptie comenzi: L-V: 09:00 - 17:00; Sambata: 09:00 - 12:00.
Comenzile pe site pot fi facute la orice ora urmand a fi operate in timpul programului.
Procesare si livrare comenzi: L-V: 09:00 - 17:00; Sambata: 09:00 - 12:00.  

Comenzile  preluate in timpul saptamanii dupa ora 17.00 si cele de duminca, vor fi procesate in prima zi lucratoare.

Atentie, sambata compania de curierat livreaza dar nu primeste comenzi.

    Inainte de a primi marfa veti fi contactat(a) telefonic de catre soferul de livrare pentru a stabili ora de predare-primire.

 

    Livrarea se va realiza direct la locatia indicata de dumneavoastra sau la sediul Fun Courier din localitatea dvs.

 

    Tarifele de transport le puteti solicita pe site-ul:  http://www.fancourier.ro/calculator/ . Acestea pot fi schimbate oricand de firma de curierat.

 

 Orientativ, tarifele pentru colete sunt urmatoarele:

25.00 lei pentru primul kg /destinatie.

1.50 lei/pentru fiecare kg suplimentar.

0.80 lei/pentru fiecare km efectuat in cazul expeditiilor in afara retelei FAN COURIER EXPRESS intr-un sens

asigurare - 1% din valoare.

Plata se realizeaza integral in momentul predarii-primirii produsului.

Garantie.

Toate produsele noastre (mai putin cosumabilele) beneficiaza de 1 an de garantie (standard) de la data facturarii, in conformitate cu certificatul emis o data cu factura. Exceptie fac consumabilele si produsele ce nu sunt insotite de certificat de garantie.

Garantia include orice piesa de schimb necesar a fi inlocuita in perioada de garantie: pompa de inalta presiune, electrovalvele, computerul de supraveghere, corpul purificatorului si tubulatura de racord la reteaua existenta. Consumabilele ca elementele filtrante, membrana cu inversie osmotica si lampa sterilizatorului cu ultraviolete, nu intra sub incidenta garantiei. Produsele defecte nu se repara. Firma inlocuieste orice produs defect cu unul nou dupa ce cumparatorul trimite la sediul furnizorului componenta defecta. Livrarea componentei noi care sa inlocuiasca cea defecta se realizeaza in cel mai scurt timp – max. 24h de la primirea ei.

Garantia se pierde in urmatoarele conditii:

Instrainarea bunului, caderii sau transportul in conditii necorespunzatoare, conectarea la o instalatie electrica necorespunzatoare, defectiunii datorate neintretinerii curente si neschimbarea la timp a cartuselor filtrante, inchirierii sau folosirii in scopul comercializarii a apei rezultate,  interventiilor de reparatie executate de persoane neautorizate in perioada de garantie, montajul in combinatii cu alte echipamente la care nu s-a cerut acordul furnizorului, functionarea echipamentelor in medii cu temperaturi sub 5grade Celsius, peste 40 grade Celsius sau cu grad de umiditate crescut (condens), nerespectarii instructiunilor de transport, instalare si/sau de intretinere.

Dupa expirarea perioadei de garantie, firma furnizoare asigura reparatiile contra cost, cu suportarea de catre client a cheltuielilor de materiale si/sau a manoperei ocazionale.

Furnizorul nu poate fi considerat responsabil pentru utilizarea necorespunzatoare a produselor comandate. Fiecare produs este insotit de instructiunile de instalare/folosire in limba romana. In cazul in care se constata lipsa instructiunilor de folosire sunati la 0748086621 iar in cel mai scurt timp va vom trimite pe cheltuiala noastra varianta in limba romana a acestora. Nu folositi produsul fara a studia in prealabil instructiunile de instalare, utilizare si intretinere! In acest caz producatorul nu isi asuma responsabilitatea daunelor produse de utilizarea neconforma a produselor distribuite!

 

(UA-37259864-1)