Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/r56309filt/public_html/system/database/mysql.php on line 6
Cum platesc?
Coş cumpărături
0 obiecte
 

Cum platesc?

CUM PLATESC?


Exista 2 posibilitati de plata:


1.  
Modalitatea de plata poate fi cash. In aceasta situatie, puteti cumpara orice produs de pe site la pretul din promotie.

Nu veti plati nimic inainte. 

Plata se realizeaza in momentul primirii produsului.

Veti primi de la curier o chitanta cu suma platita.


2. Plata produselor in avans prin Ordin de Plata/chitanta bancara.

Comandati orice produs aflat pe stoc, specificati inainte de finalizarea comenzii ca doriti achitarea produselor prin Ordin de Plata.

Firma noastra emite o factura proforma care va fi transmisa prin e-mail, iar dvs. o achitati prin orice instrument bancar.

Dupa achitarea produselor ne trimimiteti scanat pe e-mail dovada platii (chitanta, Ordin de Plata semnat si stampilat de banca).

In maxim 2 zile lucratoare comanda va fi trimisa catre dumneavoastra.

B) Comanda telefonica utilizand numarul 0748 086 621 unde reprezentantii nostri va stau la dispozitie pentru informatii si detalii suplimentare; acest mod de comanda se va folosi totusi numai pentru comenzi urgente si/sau pentru informatii suplimentare despre produsele aflate pe sitte; la cererea clientului putem cauta, de la colaboratorii nostri, si alte produse care nu au fost expuse pe sitte.

Program: L-V orele: 9.00-18.00

                   S orele: 9.00-13.00

 

Orice comanda plasata prin intermediul site-ului www.filtrarea-apei.ro are valoare contractuala.

Preturile sunt exprimate in lei (RON). Preturile produselor includ sau nu TVA (specificat la descrierea fiecarui produs) .

 

(UA-37259864-1)