Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/r56309filt/public_html/system/database/mysql.php on line 6
Despre noi
Coş cumpărături
0 obiecte
 

Despre noi


 

         Oferim solutii pentru filtrarea apei, dedurizarea apei, purificarea si sterilizarea apei atat pentru case/vile care se alimenteaza cu apa provenita din subteran cat si pentru apartamente/case care sunt alimentate din reteaua de apa rece "potabila".   

         Firma noastra importa si distribuie exclusiv in Romania sisteme si echipamente profesionale marca " PuriOptima ", ce realizeaza filtrarea apei, dedurizarea apei, tratarea apei, sterilizarea si purificarea apei pentru orice aplicatie .

        Produsele (filtru apa, purificator apa, dedurizator apa, sterilizator apa cu ultraviolete, etc.) sunt fabricate in conformitate cu standardele de calitate in vigoare iar echipamentele si consumabilele acestora au cel mai bun raport calitate/pret din Romania.

    Apeland la echipa noastra de specialisti, veti beneficia de cea mai buna solutie pentru problema dumneavoastra.

Daca va intereseaza un produs de filtrare a apei si nu se afla postat in magazin, va rugam sa ne trimiteti cererea dumneavoastra la e-mail costasenerg[at]gmail.com si prin ofertele PARTENERILOR nostri incercam sa va ajutam.

 

Va multumim ca apelati la serviciile noastre!

(UA-37259864-1)